Display Profsional LED Philips Signage Solutions X-Line 54.6″ 55BDL3107X/00, Full HD (1920 x 1080), VGA, DVI, DisplayPort (Negru)

 Display Profsional LED Philips Signage Solutions X-Line 54.6″ 55BDL3107X/00, Full HD (1920 x 1080), VGA, DVI, DisplayPort (Negru)

Operaţi, monitorizaţi şi întreţineţi cu CMND & Control Utilizează reţeaua de afişaje printr-o conexiune (LAN) locală. CMND & Control îţi permite să utilizezi funcţii vitale precum controlarea intrărilor sau monitorizarea stării afişajelor. Indiferent dacă te ocupi de un ecran sau de 100. 

Slotul OPS permite încorporarea unui PC fără cablare Încorporează un PC cu putere maximă sau un modul CRD50 cu Android direct în afişajul profesional Philips. Slotul OPS conţine toate conexiunile de care ai nevoie pentru a executa soluţia, inclusiv o sursă de alimentare electrică. 

FailOver asigură redarea continuă a conţinutului Din sala de aşteptare până în sala de şedinţe, nu afişa niciodată un ecran gol. FailOver permite afişajului profesional Philips să comute automat între intrări primare şi secundare, asigurându-se că este redat conţinut, chiar dacă sursa principală nu mai este disponibilă. Pur şi simplu setează o listă de intrări alternative pentru a te asigura că activitatea ta este neîntreruptă. 

Mod de aliniere. Creează pereţi video 4K de orice dimensiune Conectează două sau mai multe afişaje profesionale Philips pentru a crea un perete video fără a avea nevoie de dispozitive externe. Un singur player are grijă de conţinut, indiferent dacă ai patru ecrane sau 40. Conţinutul 4K este acceptat integral, iar dacă îl afişezi pe patru ecrane, obţii cea mai bună rezoluţie punct cu punct. Adaugă putere de procesare Android cu un modul opţional CRD50 Încorporează un sistem Android-on-chip (SoC) în afişajul profesional Philips. Modulul opţional CRD50 este un dispozitiv OPS care oferă putere de procesare Android fără a avea nevoie de cabluri. Pur şi simplu conectează la slotul OPS, care conţine toate conexiunile necesare pentru a executa modulul (inclusiv alimentarea electrică). Pure Colour Pro şi acurateţe avansată a culorilor Îmbunătăţeşte calitatea imaginii cu Pure Colour Pro. Oferind o luminanţă mai ridicată prin setări personalizate ale temperaturii de culoare şi calibrare gamma avansată, conţinutul arată mai clar şi mai strălucitor, pentru un realism uimitor, cu imagini care sar în evidenţă.

Detalii tehnice
GeneralRecomandat pentruBusiness
Tip DisplayLED
Diagonala (inch)54.6
TouchscreenNu
Ecran CurbatNu
FormatFull HD
Rezolutie1920 x 1080
Timp raspuns (ms)8
Contrast tipic1200:1
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Intensitate luminoasa(cd/mp)700
Difuzor integratDa
3D ReadyNu
Aspect imagine16:9
Contrast dinamic500.000:1
Dimensiune punct(mm)0.63
Reproducere culori (milioane)1.07
ConectivitateDVI1 x DVI-D
VGA1 x VGA
DisplayPort1 x Display Port
Composite (AV)x1
Caracteristici FiziceMontare pe pereteVESA 400 X 400
CuloareNegru
Putere consumata(W)270

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s